header.png header1a.jpg header3a.jpg header3c.jpg header4.png HEADER4b.jpg header8a.png
Oproepen/verzoeken
26-5

Vacatures barcommissie

Nieuws afbeelding Met ingang van het nieuwe seizoen is er ruimte binnen de barcommissie voor een inkoper en een planner. Ben jij een enthousiaste aanpakker en lijkt het je leuk om ons team te versterken dan is dit misschien net iets voor jou.
Het betreft de volgende werkzaamheden:

Inkoop / voorraadbeheer, dit is een gedeelde functie met ruimte voor eigen inbreng in het belang van de verkoopresultaten.

Planning (barbezetting), deze taak kan vanachter je computer gedaan worden


Lees meer

Oproepen/verzoeken
26-5

Nieuw clubgebouw bijna klaar: de laatste klusjes!

Nieuws afbeelding Wellicht heb je al een kijkje genomen… Zo niet, gluur dan de volgende keer dat je op de club bent alvast even naar binnen: de uitbreiding van ons clubgebouw nadert de afronding en het wordt prachtig! Uitbreiding van de kantine, een ruimte voor besprekingen voor de wedstrijd of vergaderingen, veel ruimte voor het opbergen van keepertassen en trainingsmaterialen, nieuwe toiletruimten, prachtige kleedruimten met heerlijke douches. Kortom: daar kunnen we straks trots op zijn!


Echter, het is nog niet helemaal klaar. Met de gemeente Harlingen hebben we afgesproken dat zi
Lees meer

Nieuws
25-5

Laatste trainingen van het seizoen

Nieuws afbeelding De wedstrijden zitten er bijna allemaal weer op. Dat betekend dat de trainingen ook binnenkort gaan stoppen. Er wordt doorgetraind tot en met vrijdag 10 juni. Een week later zullen er selectietrainingen bij de meisjes volgen. Hierover krijgen de speelsters die hiervoor de juiste leeftijd hebben een mail toegestuurd, met daarin een dag en tijdstip.
Dus op vrijdag 10 juni zijn de laatste officiële trainingen van dit seizoen!
We wensen iedereen een hele fijne zomerstop toe!
Lees meer

Evenementen
18-5

Zondag 29 mei SUPER SUNDAY!

Nieuws afbeelding Op zondag 29 mei spelen de Veteranen en de Heren 1 van de HMHC thuis. 
Het beloofd een gezellige boel te worden met een springkussen en schminken voor de kids. De barbecue gaat aan en we hebben volop hapjes en drankjes. DJ Arend zal er een spetterend feest van maken met lekkere muziek. 
Kom gezellig langs!
Lees meer

Nieuws
30-3

Pinnen op de club

Nieuws afbeelding Vanaf vandaag kan er (contactloos) gepind worden op de club. Je hoeft dus voortaan geen contant geld meer mee te nemen, een PIN-pas is voldoende.

Lees meer

Hoofdsponsor

Westerzeedijk 13
8862 PK Harlingen