header.png
Oproepen/verzoeken
26-10

Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding De afgelopen jaren is er geen scheidsrechters-cursus meer gegeven binnen onze vereniging. De afgelopen week is hierover contact geweest met de KNHB en hebben we afgesproken hier zo spoedig mogelijk verandering in te brengen. Dat wil zeggen dat er standaard weer een scheidsrechters-cursus (2 bijeenkomsten) gegeven gaat worden, in combinatie met e-learning en een scheidsrechters-examen. Omdat de arbitrage qua bezetting een probleem is en hierdoor steeds dezelfde scheidsrechters ingedeeld worden, hebben we besloten om iedereen vanaf de B-jeugd die nog geen scheidsrechters-kaart heef
Lees meer

Oproepen/verzoeken
14-10

Jumbo! Helden van de HMHC!

Nieuws afbeelding Vanaf woensdag 19 oktober kun je je HMHC hockey plaatsjes sparen bij de Jumbo in Harlingen! Wie heeft m het eerst vol?
Het verzamelboek kun je afhalen in het clubhuis.Lees meer

Nieuws
14-10

Zaalhockey seizoen komt eraan!

Nieuws afbeelding Beste Hockeyers,


Wij zijn Itske Kappert en Klazien  Idzinga  en vormen de zaalhockeycommissie.  Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen, daarom even een korte update. 


Er hebben zich in totaal 165 spelers aangemeld. Deze zijn verdeeld over 20 teams. Een heel mooi aantal voor onze vereniging. 
De commissie heeft de vergadering  Zaalhockey Bond  Noord-Oost   in Zwolle  bezocht .  Deze bond bestrijkt een  gebied  van Delfzi
Lees meer

Nieuws
8-10

Hockeyvelden geen gevaar!

Vanwege de onrust over de kunstgrasvelden in de voetbalwereld willen we laten weten dat de kunstgras hockeyvelden geen gevaar zijn voor de gezondheid.
Zie bijgaande link: Hockeyvelden geen gevaar
Link mobiel:  https://hockey.nl/nieuws/de-sport/hockeyvelden-geven-geen-gezondheidsgevaar/

Lees meer

Hoofdsponsor

Westerzeedijk 13
8862 PK Harlingen