header.png Schermafbeelding 2016-11-14 om 13.18.42.png Schermafbeelding 2016-11-14 om 13.20.18.png
Evenementen
22-2

Aanmelden voor 12 maart: Rabo Eurohockey Championships 18-27 augustus 2017!

Nieuws afbeelding Van 18 tot en met 27 augustus strijden er zestien teams welke zich kwalificeerden voor de Rabo EuroHockey Championships 2017. Zij vertegenwoordigen tien Europese landen. In 1970 werd het Europees Kampioenschap Hockey voor het eerst georganiseerd. Alleen herenteams kwamen op dat toernooi uit. In 1984 streden de dames voor de eerste maal om het Europees Kampioenschap.
Tijdens de Europese Kampioenschappen Hockey in 2015 (in Engeland) speelden de dames en heren, net als in 2017 op dezelfde locatie om de titels. De teams, dames en heren, scoorden dat jaar gezamenlijk 203 doel
Lees meer

Nieuws
14-2

Scheidsrechterscursus

Nieuws afbeelding Vanwege de vele aanmeldingen voor de scheidsrechterscursus is er in samenspraak met de examinator besloten om een tweede cursus te moeten starten. Er worden namelijk maximaal 30 examens in één keer afgenomen en wij hadden al 44 aanmeldingen voor de cursus.

Hierdoor hebben we moeten besluiten om de groep in tweeën te delen, waardoor er iets meer individuele aandacht kan zijn. Dit houdt in dat Meisjes B en Meisjes A die zich ingeschreven hebben, voor de tweede cursus uitgenodigd gaan worden. Deze data worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt en willen we het l
Lees meer

Oproepen/verzoeken
14-2

Avond voor spelbegeleiding Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding
Het veldseizoen start vanaf 27 februari. Met een leuke aanwas van jonge leden organiseren we weer een spelbegeleiders avond op 28 februari om 19.30 in het clubhuis.  
De KNHB stelt dat ouders/verzorgers van de Jongste Jeugd de wedstrijden begeleidt. Je hebt hiervoor geen hockeyervaring nodig en het is erg leuk om te doen, omdat jij degene bent die de kids de sportiviteit in het spel kan bijbrengen op een ontspannen manier.
Dus kom gezellig naar deze avond, ook om gewoon relaxed kennis te maken met de regels en het beleid rondom het Jeugd Hoc
Lees meer

Evenementen
8-2

Save the date!

Nieuws afbeelding Zet vrijdag 14 april alvast in je agenda!
Op die dag organiseren we de Rabobankdag bij de Harlinger Mixed Hockey Club. 
Het belooft een dag te worden vol hockey, vertier, muziek en een hapje en drankje. 
Iedereen is van harte welkom, neem ook vooral jouw vriendjes en vriendinnetjes mee. Binnenkort hoor je meer van jouw trainer/coach!
Lees meer

Nieuws
1-2

Veldtrainingen starten na de voorjaarsvakantie

Nieuws afbeelding De veldtrainingen starten na de voorjaarsvakantie in de week van 27 februari. Tot die tijd, met uitzondering van de voorjaarsvakantie, kan iedereen gebruikmaken van de inlooptrainingen. We zien jullie daar!

P.s. Er wordt nog een trainer gezocht voor de vrijdags van 17.00 - 20.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden door te mailen naar tc@harlingermhc.nl

Lees meer

Nieuws
13-1

Wijzigingen voor het nieuwe JE6-team in schema inlooptrainingen

Bijgaand het aangepaste schema voor de inlooptrainingen.
Er heeft alleen een wijziging plaatsgevonden voor de nieuwe JE6.

Veel plezier straks op de nieuwjaarsborrel in het clubhuis!!

Lees meer

Nieuws
10-1

Schema inlooptrainingen

Nieuws afbeelding Vanaf volgende week (week van 16 januari) starten de inlooptrainingen op het veld. Bijgaand is het schema te vinden welke teams wanneer trainen. In het schema is zoveel mogelijk rekening gehouden met de zaaltrainingen.

De bedoeling van de inlooptrainingen is om even lekker met bal en stick bezig te zijn. Er zullen vooral veel partijvormen plaatsvinden.

Veel hockeyplezier!

Lees meer

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Erik Kappert

Westerzeedijk 13
8862 PK Harlingen

Postbus 126
8860 AC Harlingen