Hoofdsponsors
Handige links
HMHC
Adres
Harlinger Mixed Hockey Club
Westerzeedijk 13
8862 PK Harlingen
0517-433012

Postadres
Postbus 126
8860 AC Harlingen

info@harlingermhc.nl

Nieuw trainingsschema na oplevering van het veld.

In de PDF  staat het trainingsschema wat na het opleveren van het veld zal worden ingevoerd.  Voor sommige teams betekent dit een flinke wijziging. 
Mochten er onduidelijkheden zijn, vragen en/of opmerkingen mail dit even voor overleg naar Rudolf Onnes  tc@harlingermhc.nl

comment Trainingsschema.pdf

Stand van zaken rondom de accommodatie

Aanleg Hockeyveld loopt vertraging op


HARLINGEN – De aanleg van het nieuwe veld bij de Harlinger Mixed Hockeyclub (HMHC) loopt vertraging op. De leverancier van de kunstgrasmat heeft deze afgekeurd wegens kleurverschil en deze moet door de fabrikant opnieuw worden geweven.

Trainingen van start op alternatief veld!

In navolging van initiatieven van coach Kyra en Frank, hebben we aan Zeerobben gevraagd of we, zolang ons veld nog niet beschikbaar is, mogen trainen op een voetbalveld van deze club.

Tegenvaller: Vertraging bij aanleg veld!

Gisteren kregen wij van de gemeente te horen dat het  werk aan ons veld vertraging heeft opgelopen. De bestelde mat bleek niet aan de  normen te voldoen en kon niet worden gebruikt. Een nieuwe mat wordt nu in Frankrijk gemaakt. De planning is dat  vrijdag 5 september het werk klaar is. Een fikse tegenvaller dus, waar wij

De Rabo Hockey Fandag: het mooiste feestje na het WK

Het is inmiddels een mooie traditie in hockeyland; de jaarlijkse Rabo Hockey Fandag. Honderden kinderen beleven de dag van hun leven met de hockey internationals van Jong Oranje en het grote Oranje. De editie van 2014 vindt plaats op zaterdag 18 oktober op hockeyclub SCHC in Bilthoven. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober.

LISA Team, geheel vernieuwd!

Lisa Team is geheel vernieuwd!  Het gebruik van Lisa Team maakt het mogelijk dat alle belangrijke informatie voor jou team in een paar klikken is te zien.

Mijn HMHC
Zoeken
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Foto's
Uitslagen

MB1 - Eemsmond MB1 : 4-1
MC1 - H.V.A. MC1 : 1-5
MD1 - Daring MD1 : 1-1
D1 - Kampen D1 : 0-2
JA - Sneeker Mixed Hockey Club JA1 : 0-7
JB1 - Groningen JB4 : 3-3

Alle uitslagen
Clubcompetitie