sticks.jpg


Nieuws
12-4

Bekendmaking concept teamindelingen

Beste leden,
We zijn druk bezig geweest met het concept van de teamindelingen voor seizoen 24/25. Deze maken we graag aan jullie bekend op donderdag 18 april om 19 uur in het clubhuis. Er is dan ook tijd voor eventuele vragen. 
Sportieve groeten,
Het bestuur en de technische commissie
Lees meer

Nieuws
14-3

Parkeerhinder hockeyclub Sneek

Vanaf 15 maart gaan ze bij hockeyclub Sneek op het sportpark beginnen met de bouw van een supermarkt. Hierdoor zal het aantal parkeerplaatsen drastisch afnemen waarvoor de gemeente een tijdelijke oplossing heeft bedacht. Vanaf deze parkeerplek is het iets verder lopen naar onze velden, ga uit van de afstand die je bij GHBS ook loopt. In de bijlage de flyer met de juiste informatie.
Extra informatie over de werkzaamheden is te vinden op:
https://sudwestfryslan.nl/onderwerp/jumbotinga
Hartelijke groet,
wedstrijdsecretaris SMHC Sneek

Lees meer

Nieuws
14-3

ernstige verkeershinder rondom groningen, GHBS slechter bereikbaar

Bericht van GHBS: 
Vanaf 1 maart, tot in september, is grote hinder te verwachten door de werkzaamheden aan de Ring Zuid bij Groningen (A7, N7 en A28). GHBS zal hierdoor langdurig slechter bereikbaar zijn. Speelt een team van jullie vereniging bij GHBS, benadruk dan alsjeblieft binnen het belang van ruim op tijd vertrekken. Wegen zijn afwisselend geopend en gesloten. Voor meer informatie: https://www.groningenbereikbaar.nl/.
De afsluitingen en daardoor veroorzaakte drukte kunnen uiteraard ook gevolgen hebben voor wedstrijden tegen andere verenigingen dan GHBS als de r
Lees meer

Nieuws
7-2

Trainingsschema Veld 2e Seizoenshelft 2023-2024

Beste leden,
Afgelopen maandag zijn we weer begonnen met de trainingen op het veld! De trainingstijden en -dagen zijn hetzelfde gebleven als tijdens de eerste seizoenshelft op één wijziging na (dit betreft de JO16-1-mix). Het schema is bijgevoegd aan dit bericht en zal ook te zien zijn op jullie tijdlijn in Lisa.
Sportieve groeten,
De Technische Commissie
Lees meer

Nieuws
26-1

Herindeling functies binnen de TC

Beste leden, 
Binnen de TC zijn een aantal interne wijzigingen geweest in de contactpersonen voor de verschillende lijnen. Vanaf heden kunnen jullie bij vragen, opmerkingen of andere zaken gaan naar:   - Lucas de Vries voor de Jongste Jeugd     (Funkeys t/m de O10 teams) - Joyce Heida voor de D- en C-lijnen     (O12- en O14 teams) - Daniël Schaaf voor de B-lijn     (O16 teams) - Alet Smeding voor de A-lijn     (O18 teams)  - Evelien Armstrong voor de Senioren     (O25- t/m de 30+ tea
Lees meer

Nieuws
28-9

Veiligheid op de trainingen

Nieuws afbeelding De trainingen zijn alweer een maand van start voor iedereen. En de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Graag willen we alle spelers/speelsters en ouders erop attenderen dat bitjes en scheenbeschermers verplicht zijn op zowel de trainingen als tijdens de wedstrijden. 
Mocht je een bitje vergeten zijn, zijn deze voor € 2 verkrijgbaar achter de bar. 
Daarnaast zijn we nog op zoek naar een poule ouders/volwassenen/vrijwilligers die op woensdag en/of vrijdag toezicht willen houden tijdens de laatste trainingen van 18.45 - 20.15 uur in verband met de veiligheid. Wi
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor





         

  

Vandaag jarig

Tess Meijer