IMG_0683.JPG


Nieuws
12-8

Start van het seizoen

Nieuws afbeelding Waasrschijnlijk is iedereen nog heerlijk aan het genieten van de vakantie. Achter de schermen zijn we alweer een tijdje bezig. Bij deze willen we een paar belangrijke momenten aankondigen voor het begin van het seizoen. 
Maandag 26 augustus van 18.00 - 19.30 uur een keepers pasmoment. Alle keepers worden hier verwacht, zodat we veilig aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.
Maandag 26 augustus van 19.30 - 21.30 uur de eerste trainersavond, waarbij alle trainers aanwezig moeten zijn. Trainers dienen rekening te houden met het volgende:
- er gaat op een i
Lees meer

Nieuws
29-7

Trainingsschema en coaches

Nieuws afbeelding Beste ouders en spelers,
 
Hierbij het trainingsschema voor het seizoen 2019/2020 en een lijst van de coaches/ondersteuning van alle teams.
 
Aanvullende informatie
De trainingen starten op 26 augustus, zoals eerder bekend gemaakt.
Momenteel wordt er door de hoofdtrainers, in samenwerking met Siep Brouwer en Jaap de Jong, hard gewerkt aan een technisch jeugdplan. Het doel is om het jeugdplan begin aankomend seizoen in werking te stellen en trainers en coaches alle begeleiding en ondersteuning te bieden, die nodig zijn om de spelers n
Lees meer

Nieuws
10-6

Teamindelingen

Nieuws afbeelding Aan ouder(s) en spelers van hockeyclub Harlingen, De teamindeling voor het volgende seizoen is bekend! Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk bekijken waar hij of zij is ingedeeld. Het is echter wel verstandig om eerst de toelichting te lezen ,  zodat mogeli jke  vragen kunnen worden voorkomen. We hebben voor het maken van de  teamindelingen  zoveel mogelijk met alle betrok kenen  gesproken om er achter te komen wat iedereen graag wil of wat mag.   Zo hebben we met vertegenwoordigers uit alle teams, met coaches en een vertegenwoordiger va
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Sterre Bambach