header.png izaal.jpg jzaal.jpg
Mededelingen
17-2

Einde zaalseizoen, einde zaaltraining

Nieuws afbeelding Het zaalseizoen is voorbij. Voor de liefhebber van het zaalhockey, natuurlijk weer veel te snel voorbij.
We hebben al met al een goed zaalseizoen gespeeld. Met teams in de subtopklasse, die weliswaar niet allemaal met de winst er van door gingen, maar wel ontzettend veel hebben geleerd. Veel sportiviteit en enthousiasme onderling.
Het trainen op het veld is nog volgens schema zoals hier in het nieuws vermeld tot aan de voorjaarsvakantie. Daarna gaan we weer vol het veldseizoen in!Lees meer

Van het bestuur
6-2

Niet meer roken op het Boomstraterras (overkapping)

Nieuws afbeelding Vanaf de 2e helft van het veldseizoen geldt er een rookverbod op het Boomstra-terras, dit is de overkapping voor de ingang. 
Omdat hier vele kinderen in en uit lopen vinden we het niet gepast en hebben bestuurlijk besloten dat hier niet meer gerookt wordt.
We vragen hiervoor jullie begrip.
Alvast bedankt!
Bestuur Harlingen MHCLees meer

Oproepen/verzoeken
5-2

Vanaf nu! Boodschappen doen bij JUMBO! Sparen voor onze club!

Nieuws afbeelding Hoe werkt het? De actie loopt vanaf maandag 5 februari t/m zondag 1 april 2018
Een aantal weken krijgen alle klanten bij elke besteding van € 10,-* een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode.
Scan deze sponsorvoucher bij de actiekast en doneer via het touchscreen direct een punt aan een vereniging naar keuze.
Iedere sponsorvoucher kan eenmalig worden gescand.
Aan het einde van de actie wordt onze totaalbijdrage naar ve
Lees meer

Oproepen/verzoeken
31-1

Poiesz Jeugd Sponsoractie

Nieuws afbeelding De HMHC sponsorcommissie is lekker bezig! Naast JUMBO alweer een mooie actie voor de HMHC bij Poiesz Harlingen vanaf 12 februari tot en met 8 april! ✔️ Hoe werkt het? Bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) krijgen Poiesz klanten een Jeugd Sponsor Munt, maar er zijn meer mogelijkheden om extra sponsormunten te ontvangen. Wekelijks staan in onze voordeelfolder speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen waar klanten van Poiesz van kunnen pro teren. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven é
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor