sticks.jpg


Nieuws
28-9

Veiligheid op de trainingen

Nieuws afbeelding De trainingen zijn alweer een maand van start voor iedereen. En de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Graag willen we alle spelers/speelsters en ouders erop attenderen dat bitjes en scheenbeschermers verplicht zijn op zowel de trainingen als tijdens de wedstrijden. 
Mocht je een bitje vergeten zijn, zijn deze voor € 2 verkrijgbaar achter de bar. 
Daarnaast zijn we nog op zoek naar een poule ouders/volwassenen/vrijwilligers die op woensdag en/of vrijdag toezicht willen houden tijdens de laatste trainingen van 18.45 - 20.15 uur in verband met de veiligheid. Wi
Lees meer

Nieuws
29-8

Definitief trainingsschema

Nieuws afbeelding Vanaf volgende week beginnen alle teams weer met trainen. Hierbij het definitieve trainingsschema met de trainers. 
Wij zien iedereen graag op de trainingen en bij de startdag op 9 september! 
Lees meer

Mededelingen
16-11

TIPS VOOR HET KOPEN VAN DE JUISTE HOCKEYSTICK

HOCKEYSTICK HULP WWW.HOCKEYGEAR.EU Welkom op onze hockeystick hulp pagina, die je helpt met het uitzoeken van een nieuwe stick. Uiteraard begrijpen we dat het online lastig is om de voor jou, zo passend mogelijke stick, te vinden. Daarom hebben we hieronder een paar punten op een rij gezet die dit gemakkelijker maken, zodat je aan het einde van deze pagina antwoord hebt op de vraag : "Welke stick pas het best bij mij?”
Belangrijke hoofdpunten om te overwegen:

Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor