sticks.jpg


Mededelingen
16-11

TIPS VOOR HET KOPEN VAN DE JUISTE HOCKEYSTICK

HOCKEYSTICK HULP WWW.HOCKEYGEAR.EU Welkom op onze hockeystick hulp pagina, die je helpt met het uitzoeken van een nieuwe stick. Uiteraard begrijpen we dat het online lastig is om de voor jou, zo passend mogelijke stick, te vinden. Daarom hebben we hieronder een paar punten op een rij gezet die dit gemakkelijker maken, zodat je aan het einde van deze pagina antwoord hebt op de vraag : "Welke stick pas het best bij mij?”
Belangrijke hoofdpunten om te overwegen:

Lees meer

Nieuws
16-6

Trainingsschema 2022-2023

Nieuws afbeelding Hierbij het trainingsschema voor seizoen 2022/2023.
Volgende week wordt er nog 1 week getraind in de nieuwe teamsamenstelling volgens het nieuwe schema. Op 26 juni hebben we de familiedag en daarna is het zomervakantie!
We zien iedereen graag bij de laatste trainingen en de familiedag!
Lees meer

Nieuws
15-6

Teamindelingen seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding De Technische Commissie heeft zich de laatste maanden weer gebogen over het nieuwe seizoen. Het was een hele puzzel, omdat wijzigingen in de senioren consequenties hebben voor de junioren. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen, zodat iedereen kan hockeyen. Hierbij hebben we concessies moeten doen, zoals bijvoorbeeld geen meisjes A-team en een meiden D-team waaraan we een aantal tweede jaars E-pupillen hebben moeten toevoegen. Hiertoe waren we genoodzaakt, omdat de hockeybond geen dispensatie wilde verlenen aan onze D-junioren om nog een jaar in de E-jeugd te s
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Femke de Graaf
Josephine (pien) Veenstra